Een mooie brilmontuur met de perfecte glazen

Voor de keuze van je brilmontuur, uit ons uitgebreid assortiment, schakelen we het video-centreersysteem VisuReal in. Met dit computerprogramma maken we foto’s van je gezicht met de brillen die je voorkeur wegdragen. Na de keuze van het montuur simuleren we de manier waarop je glazen op sterkte erin gemonteerd zullen worden. Deze manier van werken laat je toe om de juiste keuze te maken, terwijl wij kunnen zorgen voor een optimaal draagcomfort en gezichtsvermogen.

Gratis oogtest

Na een consultatie bij je oogarts kunnen we op basis van het voorschrift de juiste glazen bestellen. Ben je daarentegen niet bij een oogarts langsgeweest, dan voeren wij een oogonderzoek uit om de juiste oogcorrectie te bepalen.

De optische glazen slijpen we in ons eigen atelier zodat ze perfect passen in je gekozen montuur.

Maak een afspraak voor een gratis oogtest
De test duurt ongeveer een kwartier.

Dubbelcheck voor overvloeiglazen

Overvloeiglazen, multifocale- of progressieve brilglazen bieden je het comfort om met dezelfde bril zowel scherp dichtbij als veraf te zien. Het precies lokaliseren van de zones, op basis van je kijkgedrag, is daarbij cruciaal. Jo maakt daarvoor gebruik van een computerprogramma maar vertrouwt de machine enkel na een dubbelcheck op basis van zijn jarenlang vakmanschap. 

Gratis dienst na verkoop

We passen je montuur aan tot je kijkresultaat optimaal is en je bril helemaal comfortabel op je neus staat. We helpen je ook graag met het onderhoud. Spring dus gerust even binnen om je bril opnieuw aan te spannen of recht te zetten.

Kom langs in onze winkel Wij zijn vandaag open tot 12 uur en van 14 tot 18.30 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en kies je geschenk

Blijf je graag op de hoogte van onze nieuwe brillencollecties, acties of nieuwe technologische evoluties inzake hoortoestellen? Laat dan hier je mailadres achter. Dan weet je het straks als eerste.

Kom in afwachting langs in onze winkel en breng je inschrijvingsbevestiging mee. Je krijgt alvast een leuke attentie: poetsdoekjes voor je bril, een set oordopjes of een set speelkaarten.

Hou me op de hoogte over:
Je e-mailadres:
Korenmarkt 14 8870 Izegem
  • Chanel
  • Bulgari
  • Dolce&Gabana
  • Giorgio Armani
  • Michael Kors
  • Oakley
  • River Woods
  • Guy Laroche Paris
  • Louis Belgium
Optiek Exclusief
Korenmarkt 14
8870 Izegem
Tel: 051 30 19 86
Fax: 051 32 05 27
E-mail: info@optiekexclusief.be
Openingsuren
Maandag tot vrijdag: 9 - 12 uur en 14 - 18.30 uur
Zaterdag: 9 - 12 uur en 14 - 18 uur
Bekijk de parkeermogelijkheden