Scherper zien en beter horen is bij ons geen sprookje

Slecht horen of slecht zien, daar weten we raad mee. Zowel Dominique als Jo zijn optieker. Dominique besloot bovendien op haar 30ste om een opleiding audiologie te volgen, zodat ze niet alleen professioneel advies kan geven over brillen en contactlenzen maar ook weet hoe ze gehoortesten kan uitvoeren en gehoorproblemen kan compenseren met hoortoestellen.

Scherper zien en beter horen is hier geen sprookje.

Jo

“Overvloeiglazen zijn optische glazen die voor heel veel mensen een oplossing bieden, omdat je er zowel voorwerpen die veraf zijn als dichtbij scherp mee kan zien. Ik merk echter drempelvrees bij heel wat mensen. Als overvloeiglazen precies afgemeten en in het montuur geplaatst zijn, is dat nochtans nergens voor nodig. Precies van dat vakmanschap heb ik de voorbije decennia mijn stokpaardje gemaakt. 

Toen ik in 1991 de optiekzaak overnam van mijn vader heeft hij mij de knepen van het vak geleerd. Ook al krijg ik vandaag krijg de hulp van hoogtechnologische computerprogramma’s, ik zal nooit nalaten om op de ambachtelijke manier te dubbelchecken. Het is de beste manier om fouten uit te sluiten en niet nonchalant om te springen met een belangrijk zintuig als het oog.”

Contacteer Jo voor een oogtest

Dominique

“Het belang om optimaal met anderen te kunnen communiceren mogen we niet onderschatten. Mijn grootste voldoening bestaat erin mensen te begeleiden die misschien al jaren problemen hebben om anderen te verstaan of een ernstig gehoorprobleem hebben. Samen gaan we op zoek naar de juiste oplossing en de optimale afstelling van hoortoestellen die hen uiteindelijk het hoorcomfort terug bezorgen. Je kan je niet voorstellen hoe vaak ik te horen krijg: had ik dat geweten, ik was al veel langer bij jou om advies gekomen.

Tijdens mijn opleiding tot audioloog heb ik allerhande types hoorapparaten uitgetest. Uiteindelijk vond ik in Laperre-toestellen de combinatie waar ik tot vandaag op vertrouw. Zowel wat de prijs, de kwaliteit als de service betreft.”

Contacteer Dominique voor een gehoortest

Kom langs in onze winkel Wij zijn vandaag open tot 12 uur en van 14 tot 18.30 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en kies je geschenk

Blijf je graag op de hoogte van onze nieuwe brillencollecties, acties of nieuwe technologische evoluties inzake hoortoestellen? Laat dan hier je mailadres achter. Dan weet je het straks als eerste.

Kom in afwachting langs in onze winkel en breng je inschrijvingsbevestiging mee. Je krijgt alvast een leuke attentie: poetsdoekjes voor je bril, een set oordopjes of een set speelkaarten.

Hou me op de hoogte over:
Je e-mailadres:
Korenmarkt 14 8870 Izegem
  • Chanel
  • Bulgari
  • Dolce&Gabana
  • Giorgio Armani
  • Michael Kors
  • Oakley
  • River Woods
  • Guy Laroche Paris
  • Louis Belgium
Optiek Exclusief
Korenmarkt 14
8870 Izegem
Tel: 051 30 19 86
Fax: 051 32 05 27
E-mail: info@optiekexclusief.be
Openingsuren
Maandag tot vrijdag: 9 - 12 uur en 14 - 18.30 uur
Zaterdag: 9 - 12 uur en 14 - 18 uur
Bekijk de parkeermogelijkheden